Gastblog van Lieneke en Helene

We wonnen een adviessessie, van Loes Vork nog wel!

Daar was ik natuurlijk erg blij mee; want hoe druk ben je als ondernemer. Tien dingen tegelijk doen en weten dat je er misschien nog wel tien had moeten doen. Je moet keuzes maken en kiest dan vaak voor dingen die je het makkelijkst af gaan. Marketing hoort daar gek genoeg niet bij…. Terwijl het zo nodig is. 

Gelukkig was daar Loes die in een uur (veel te kort), terugging naar de basis; wie zijn je klanten, welke klanten wil je, hoe vinden ze jou en hoe benader je hen. Zo simpel! Nou ja, dat dan ook weer niet. Vertel bijvoorbeeld in een minuut wat je doet en waarmee jij je onderscheidt van andere interieuradviseurs. Uhhhhh… dat pitchen (Loes noemt het liever Stralend Werven) is ook duidelijk niet mijn ding.

We hebben veel stof tot nadenken gekregen. Jammer dat een uur zo snel voorbij is. Er komt zeker een vervolggesprek met Loes wanneer we diverse zaken verder hebben uitgewerkt. De website is inmiddels gereed gemaakt om te bloggen, naar aanleiding van de bijeenkomst bij het GouweStartCafé.

Thanks Loes, we gaan de goede kant op!

Lieneke en Helene, Finishing Touch https://www.ftcollection.nl/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *