7 okt 2020 GouweStartCafé over Netwerken

Op woensdagmiddag 7 oktober 2020 is er weer een GouweStartCafé, dit keer bij Mercator!

Netwerken, hoe doe je dat (niet)?

  • Dorotheé Beens en Loes Vork nemen je op een creatieve manier op reis door netwerkland
  • Je maakt kennis met een mooie, nieuwe locatie in Gouda. Je hoort snel van ons waar precies!
  • Na de kennissessie is er uiteraard gelegenheid tot netwerken
  • We houden ons aan de corona richtlijnen en verwachten dat ook van onze bezoekers
  • De bijeenkomst is van 16.00 tot 18.00 uur, op woensdag 7 oktober 2020
  • Je kunt kiezen tussen live of online deelname *
  • Als je komt: aanmelden is verplicht, er zijn 15 plaatsen beschikbaar.
  • Deelname is gratis.
  • Meenemen: je kunt je eigen materiaal toevoegen aan de 20 goodiebags, zoals visitekaartjes, relatiegeschenken, folders en flyers. Zo beschikt iedereen na afloop over elkaars informatie.
* Deze editie van het GouweStartCafé is een hybride evenement. Dat betekent dat je kan kiezen of je het online volgt via Facebook Live, of er ‘in het echt’ (IRL) bij bent op de locatie. Er zijn 15 plaatsen voor IRL deelname.

De locatie

We worden ontvangen bij Mercator offices aan de Tielweg 30 te Gouda. Dat is een bedrijfsverzamelgebouw, kijk voor meer informatie op de site mercatoroffices.nl.  De locatie is ruim genoeg om met 15 personen bij elkaar te komen en daarbij de gewenste 1,5 meter afstand te bewaren.

Voor wie?

GouweStartCafé is bedoeld voor mensen die overwegen om een eigen bedrijf te starten, ondernemers die net gestart zijn en ondernemers die een verandering doormaken met hun bedrijf. We helpen je door kennis te delen en je te introduceren in ons netwerk.

Aanmelden

Na je aanmelding krijg je van ons krijg je van ons de vraag op welke manier je erbij wil zijn.
Als je er live bij wilt zijn, ontvang je een bevestiging van  de reservering. Wanneer er geen beschikbare plaatsen meer zijn kunnen we je op de reservelijst zetten, en nodigen we je in ieder geval uit om online deel te nemen.

Als je sowieso online deel wil nemen, meld je dan ook aan, dan sturen we je een linkje als we zo ver zijn. We maken gebruik van Facebook Live.

Meld je meteen aan!

Na je aanmelding krijg je van ons de vraag op welke manier je erbij wil zijn.

GouweStartCafé wordt georganiseerd door Dorotheé Beens en Loes Vork. Wij waren zelf ooit ook starters en delen onze kennis graag met andere ondernemers die qua ondernemerschap en zichtbaarheid hun weg nog moeten vinden.
Dorotheé (rechts) en Loes in actie