Over ons

 

 

Dorotheé Beens

Dorotheé Beens-Nieuwveld van Eigen-Wijsz
Organisator GouweStartCafé

Meer omzet met een wervelende workshop. Je bent een zelfstandig ondernemer, goed in je vak, maar dat verkopen lukt nog niet zo. Als ‘ze’ nou maar wisten wat je kan en hoe je aanpak is. Ga dan sprankelende workshops geven. Ik help je om je kennis en ervaring te delen op een manier die helemaal bij je past.
www.eigen-wijsz.nl

Loes Vork van Vork Communicatie
Organisator GouweStartCafé

‘Ik help bedrijven heel praktisch om zichtbaar en vindbaar te worden. Het is duidelijk dat je ‘iets’ aan marketing moet doen. Hoe communiceer je met inhoud en persoonlijkheid, op een manier die bij je past en die je zelfs leuk vindt? En dan ook nog zó, dat het effect heeft? Dat doe ik in de vorm van Strategiesessies en social media training.’
www.vorkcommunicatie.nl

Oscar van der Wijk
Partner GouweStartCafé
Maakt pakkende én passende foto’s. De juiste foto maakt in één oogopslag duidelijk waar je bedrijf voor staat. Denk je dat de foto’s op je website of brochure beter kunnen, laat mij er eens naar kijken. Laat zien wie je bent én wat je als ondernemer te bieden hebt.
www.ovdw.nl

Ella Breij van MetElla
Partner GouweStartCafé
Zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft op te ruimen. Als professional  organizer organiseert zij samen met jou een gedeelte in huis of werkplek zodat er meer rust en structuur ervaren kan worden.
Ella ondersteunt GouweStartCafé met een up to date netwerkkalender
www.metella.nl

 

 


Claudia Alberda van C-vents.
Partner GouweStartCafé
C-vents neemt de volledige eventorganisatie uit handen en denkt vanaf de conceptfase tot aftersales na over de juiste invulling die aansluit op jouw doelstellingen en bedrijfsidentiteit.
www.c-vents.nl

Lynda in ’t Veld van Financieel Geluk.
Partner GouweStartCafé
Weet alles van financiële administratie. ‘Ik breng je administratie op orde en zorg dat je overzicht en inzicht hebt en houdt. Weten waar je aan toe bent, geeft je financiële rust. En vandaaruit kunnen we werken aan Financieel Geluk.’
www.financieelgeluk.nl

Liane Baltus van The Spirit of Words.
Partner GouweStartCafé
Voor bezielde teksten. Met een goede afstemming brengen woorden een krachtige, authentieke boodschap die gezien wordt door jouw doelgroep. Kies de woorden die bij jou passen. Woorden hebben energie, mensen hebben energie, vind de juiste combinatie, zodat de wet van aantrekking optimaal zijn werk kan doen. Ook voor jou, mits je bereid bent af te stemmen en goed naar je verhaal te kijken.
https://thespiritofwords.com/

Michael Waterreus van DE VORMGEVER.
Partner GouweStartCafé
Ontwerpt jouw grafische uitingen en bouwt je site. ‘Alles kan, en voor een eerlijke prijs. Neem eens vrijblijvend contact op en drink een kopje koffie met mij. ‘
Michael op LinkedIn