GouweStartCafé 2 april 2019

Minimaal ieder kwartaal is er in Gouda een GouweStartCafé waar groeiende ondernemers netwerken en nuttige kennis opdoen om hun bedrijf te versterken. Je bent van harte welkom als je een startende, doorstartende of herstartende ondernemer bent in het Groene Hart.

1. Een presentatie waarmee je voor de dag kunt komen.

Op dinsdag 2 april 2019 van 16.00-18.00 uur gaan Claudia Alberda van C-vents en Dorotheé Beens van Eigen-Wijsz op zoek naar de verhalen die er toe doen.  En zij geloven dat iedere ondernemer zo’n verhaal te delen heeft. 

Als ondernemer is het belangrijk om je zelf zo te presenteren dat mensen snappen wat je doet. En nu kun je natuurlijk heel veel over jezelf en je bedrijf vertellen, maar je krijgt niet altijd de tijd om dat te doen. Hoe krijg je dan toch jouw bijzondere verhaal op een fijne manier voor het voetlicht? Tijdens dit GouweStartCafé gaan we aan de slag om jouw verhaal terug te brengen tot de essentie.

2. Je bedrijf presenteren & netwerken

Ook krijgen alle aanwezigen de gelegenheid om hun bedrijf te pitchen, en om te netwerken. We maken dat netwerken wat gemakkelijker voor je met een werkvorm. 

Uiteraard maken we deze keer mooi gebruik van alles waarmee we aan de slag zijn gegaan. Kun je gelijk jouw bijzondere verhaal delen.

Ken je nog andere groeiende ondernemers? Attendeer hen dan ook op het GouweStartCafé:

Dinsdag 2 april 2019
16.00-18.00 uur in Gouda
GouweStartCafé
Netwerken en een workshop over Pitchen
Door Dorotheé Beens en Claudia Alberd

Meld je meteen aan!