7 januari 2020: Waar loop jij warm voor?

Tijdens het eerste GouweStartCafé in 2020 helpen we je om je innerlijke vuurtje te ontdekken en onder woorden te brengen. Waar loop jij warm voor? Wat wil je bereiken in 2020?

We gaan concreet aan de slag met je waarden, missie en visie. Dat zijn misschien lastige begrippen, maar ze zijn erg belangrijk voor je bedrijf. Als je weet wat jouw waarden zijn en als je je missie en visie helder hebt, dan weet je ook welke keuzes je moet maken voor je bedrijf. Je bent koersvast. En je bent duidelijk in je communicatie.

Loes Vork van Vork Communicatie geeft je stap voor stap opdrachten waardoor je inzicht krijgt in jouw waarden, missie en visie. Met behulp van een toverstokje en de ervaringen die je in je leven hebt opgedaan, komen we er wel uit.

We zijn dit keer te gast bij Brian Bunnik van Depot24 aan de Gouderaksedijk 32, 2808 NG te Gouda (op het terrein van GOUDasfalt). Depot24 heeft onder meer meubels van lokaal hout, houtgestookte hottubs, BBQ’s, BBQ workshops en locatie voor vergaderingen en teambuilding activiteiten.

Trek warme kleding aan die tegen een stootje kan!

  • Dinsdag 7 januari 16.00-18.00 uur
  • Adres: Depot24, Gouderaksedijk 32 te Gouda (op GOUDasfalt)
  • Deelname is gratis
  • Aanmelden is nodig
  • Je betaalt wel voor de consumpties die je eventueel zelf bestelt

Meld je meteen aan!