GouweStartCafé 7 januari 2019

Minimaal ieder kwartaal is er in Gouda een GouweStartCafé waar groeiende ondernemers netwerken en nuttige kennis opdoen om hun bedrijf te versterken. Je bent van harte welkom als je een startende, doorstartende of herstartende ondernemer bent in het Groene Hart.

1. Maak een marketing jaarplanning

Op maandag 7 januari 2019 van 16.00-18.00 uur maakt Loes Vork van Vork Communicatie met de aanwezigen stap voor stap een marketing jaarplanning. Aan het werk, dus!

Als je het druk hebt, is het best lastig om je marketing goed bij te houden. Structuur en overzicht helpen je dan om het toch te doen. En dat is de voorwaarde voor succes. Tijdens dit GouweStartCafé maak je zelf een planning voor drie maanden, die je zelf kunt uitbreiden naar een jaarplanning. Heel praktisch: doelen bepalen en je acties invullen. Met veel tips om direct je voordeel mee te doen.

2. Je bedrijf presenteren & netwerken

Ook krijgen alle aanwezigen de gelegenheid om hun bedrijf te pitchen, en om te netwerken. We maken dat netwerken wat gemakkelijker voor je met een werkvorm. 

Ken je nog andere groeiende ondernemers? Attendeer hen dan ook op het GouweStartCafé:

Maandag 7 januari 2019
> Locatie: bij Kersvers / Thee Met, Lange Groenendaal 66 te Gouda
> Tijd: 16.00-18.00 uur
> Deelname is gratis
> Aanmelden is verplicht
> Neem je visitekaartjes / flyers / relatiegeschenkjes mee!

GouweStartCafé is een initiatief van Dorotheé Beens, Oscar van der Wijk en Loes Vork. Drie Goudse ondernemers die hun kennis en netwerk van harte delen met startende ondernemers.
Heb jij ook expertise die je wilt delen? Meld je dan, misschien kun je partner worden!

Meld je meteen aan!